Saturday, August 21, 2010

Salam Ramadhan

Salam semua.. memang dah lama aku tak luangkan masa di sini... aku akui memang malas aku nak mengupdatenya.... so hari ni disebabkan tak kena gi sekolah adalah masa aku mengupdatenya... dah beberapa minggu asyik ke sekolah je... sibuk je.....

aku tak sabar nak tunggu cuti sekolah..... aku rasa sume kawan2 aku yang jadi cikgu tu pun ada perasaan begitu.... Iyalah dah tiap2 hari menghadap muka anak murid (kecuali weekend)... so cuti sekolah memang dinanti2kan.....

Sebenarnya pernah terniat gak dalam hati ni nak stop berblogging... tapi ntah kenapa hari ni terbuka pulak hati nak tulis N3 baru... terlalu banyak benda yang hendak dikongsi bersama tapi tak terlarat pula nak menaip di sini... lagipun ntah ada ntah idak yang nak membaca blog aku ni...

Isnin hingga Rabu minggu depan ada ujian Fasa 2 untuk murid2 SKAC... so waktu tu memang rehat dari mengajarlah... tu yang bestnya....hhe...he... tapi yang tak best nya kena tanda kertas ujian..... Best.. ke tak best ke aku tetap akan melakukanya sebab itu dah memang tanggungjawab aku sebagai seorang guru sekolah........

Aku bersyukur sangat akhirnya aku menjadi seorang guru... macam2 yang dilalui sebelum menjadi seorang guru ni.... Alhamdullillah kawan2 aku kat sekolah ni baik2 tapi...ok ke... tak ok ke, aku buat ok.. ok... aje....

Oh ye... korang doakanlah aku supaya dapat tambah zuriat lagi.... Amin.... Aku dah berusaha tapi belum ada rezeki lagi..... dan tahniah kepada kawan2 KPLI aku yang dah mengandung... dan yang dah bersalin pun ....... yang masih belum rezeki tu teruskan usaha anda.....

Oklah sampai sini dulu... anak aku dah sibuk nak guna komputer ni...........
Salam sayang buat semua...